Magnet-it Okos Webshop

Több módja van a passzív bevételszerzésnek, ebből csak az egyik a csapatépítés... Nem, nem KELL tagokat hoznod, ha nem akarsz, de nagyon megéri.

Minden vásárlásod után meghatározott számú kedvezmény GIFT- et kapsz...

1.) Ha építesz csapatot, gyors passzív jövedelmet érhetsz el a jutalékokból. 10 féle jutalék van jelenleg (pl. üzletszerzési, direkt, indirekt, csapatvezetői, karrier szintek...)

MIBŐL LESZ PASSZÍV JÖVEDELMEM?

2.) A másik lehetőség, hogy rendszeresen, minden hónapban veszel online szolgáltatásainkból, pl. hirdetési és/vagy online oktatási csomagot. Választhatsz 30€, 60€ és 120€ hirdetési csomagok közül. Rengeteg fajta oktatási csomagból is válogathatsz, ha kicsit több pénzed van, érdemes azokat átböngészni, választani közülük.

3.) A harmadik lehetőség, hogy utalvány csomagokat vásárolsz aminek darabja 9€.

Miért jó ez neked?

A kiválasztott termék árának csak a 10 %-a van a zsebedben. Ezért veszel annyi utalvány foglalót, amennyi pénzt most tudsz nélkülözni (ez a 10 %, ami most a zsebedben van és idővel megveheted az áhított terméket úgy, hogy a hiányzó 90 %-ot a speciális rendszer és a vásárlói közösség kitermeli neked.

Így már meg tudod venni pl. a nagy kétajtós hűtőszekrényt vagy a kerti fűkaszát....

Vagy mert idővel meg akarod keresni a havi konyhapénzt...! LIDL, AUCHAN, Jysk, IKEA stb. egyéb multikban is elkölthető utalványokra is ÁTVÁLTHATOD a foglaló utalványaidat, amik beteléskor a sokszorosukat érik.

Meg tudod csinálni! Nézd csak meg a lenti példákat!

Minimum 3 db vásárolható (27€-ért), kapsz mellé 3 db shopping giftet.. Ha ez a legelső vásárlásod a Magnet-itben, akkor 5 db a minimum, ezért fizetsz 45 €-t.

Nézzük ezt a variációt:

45 €-fizetsz. Kapsz érte 5 db shopping giftet* amik egyenként bekerülnek egy egy boxba. Beteléskor minden shopping boxod 50, 70 vagy 90 €-t fog érni, az aktivitásodtól** függően. Tehát minimum 5x50€=250 € ✓ a 45€-ból és maximum 5x90€=450€ (Külön válaszban mondom el, hogy mitől függ a minimum-maximum összeg, mi is az AKTIVITÁS, gift, box...)

4.) A negyedik lehetőség, a TUDATOS VÁSÁRLÁS, amikor fizikai, kézzel fogható terméket vásárolsz a webshopunkból.

Jelenleg több, mint 30 000 termékből válogathatsz! A vásárlásod után természetesen most is kapsz gifteket, amik szintén boxokba kerülnek. Amikor betelnek a boxaid, visszakapod a vásárolt terméked minimum 50%-át, maximum a 100%-át.

Mindegyiknek van olyan tulajdonsága, ami miatt nem szabad kihagyni. Ebben az üzletben az is fantasztikus, hogy bármit csinálsz, pénzt hoz neked. Minél több mindent csinálsz, Minél több lehetőséget használsz, annál több pénzed lesz. Minden tüled függ, de semmi nem kötelező!

Amikor vásárolsz, akár online csomagokat, (pl. csak 30 €-ért havonta), vagy fizikai terméket, amire éppen szükséged van, neked az csak pénzt generál.

Mindig, minden esetben! Mert a gifteket* mindig megkapod és mint tudjuk, a gíft ajándék pénzt jelent nálunk!

A MINDEN vásárlásod után a kapott ajándék giftek* (mint a bélyegek) bekerülnek egy tárolóba, nálunk ez a box , mint a pontgyüjtő füzet.

Amikor ezek a boxok* betelnek, amihez természetesen időre van szükség - külön válaszban erről is fogok beszélni***-,

Onnantól kezdve már a betelt boxok után kapott pénzedből veszed a további csomagokat, a saját választásod szerint, a többi pénzt pedig kikéred.

Ez a pénz nem kevés... Ez az igazi passzív jövedelem!

Miért éppen a Magnet-it?