Szeretnék neked bemutatni egy egyedi ötletre felépített céget és rendszert, ami szerintem minden igényt kielégít a könnyű pénzkereset terén .

Magnet-it Okos Webshop

A rendszer működése

Minden hirdetési csomag meghatározott darabszámú pozícióra és bónuszpozícióra jogosítja a tulajdonosát.Ezeket a pozíciókat a cég ajándékba adja ügyfeleinek.

A pozíciók természetesen pénzt fognak termelni a tulajdonosuknak.Minden pozícióra 125€ jóváírás jár, amit kérésre AZONNAL kiutalnak.

Ezek a pozíciók időrendi sorrendben bekerülnek egy speciális bináris rendszerbe szépen egymás után töltve fel a sorokat.

Itt nincs szponzorkövetés, nincs elakadt ág, mint a legtöbb vásárlói rendszerben.Hirdetési csomagoknál két egymásra épülő bináris mátrix van, a HIRDETÉSI és a JÓVÁÍRÁSI.

Mindenki a hirdetési mátrixban kezd. Az előleg pozícióknál plusz egy mátrix van, az ELŐLEG mátrix, aztán HIRDETÉSI és a JÓVÁÍRÁSI. I

A bináris rendszerek lényege, hogy 1 pozíciót minden esetben csak 2 követhet. Ha a hirdetési mátrixba a pozícióink mögött 2 sor feltöltődik átkerülünk a jóváírási mátrixba. A jóváírási mátrixban is ugyanez a szabály, ha a pozíciónk mögött 2 sor feltöltődik jogosultak vagyunk a jóváírásra.Nagyon fontos, hogy a pozíciók nem embereket jelentenek, hanem pozíciókat, tehát ha valaki utánad regisztrál mondjuk egy VIP csomaggal, az 8+8 db pozíciót jelent.

Minden pozícióra 125€ jóváírás jár, amit kérésre AZONNAL kiutalnak.

A JÓVÁÍRÁSNAK SEMMILYEN EGYÉB FELTÉTELE NINCS, TEHÁT NEM KÖTELEZŐ HOZZÁ AJÁNLÁS VAGY EGYÉB PLUSZ AKTIVITÁS!Természetesen tovább ajánlással plusz bónuszok érhetőek el.

  • 20% direkt jutalék

  • 5% indirekt jutalék

  • havi pool

  • vezetői pool

Sok céggel ellentétben, a mi cégünk a korrektségét alátámasztva, beépített egy biztonsági elemet is.Meggondoltad magad?

Nem neked való ez?

PÉNZ - VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Minden csomag esetében lehetőség van azok adásvételére. Tehát ha valaki meggondolná magát és azt jelzi a cég felé, az a komplett csomagot felajánlja először a régi tagoknak megvételre, ha ott nem talál gazdára, akkor az első új belépő tag veszi át, amivel időt spórolhat. Ezzel a tagok is jól járnak, és a kilépő is visszakapja a pénzét!

Ha megtetszett az ajánlatunk és Te sem akarsz kimaradni ebből a pénzkereseti lehetőségből csatlakozz még ma ezen a linken keresztűl!

PÉNZ - VISSZAFIZETÉSI GARANCIA